12 May 2016

Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016

Mudah sahaja untuk korang join, ikut arahan yang diberikan dibawah. 


Cara-cara untuk join Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016, syaratnya:


  1. Follow blog YanieYusuf
  2. Add google+ YanieYusuf
  3. Buat satu entry bertajuk : Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016
  4. Copy banner diatas dan backlink kan ke entry segmen ini
  5. Copy url entry korang dan pastekan di ruangan komen entry ini.

    Mrsyanie akan buat satu entry link url bagi memudahkan korang semua blogwalking blog yang lain. Dan Mrsyanie akan pilih secara random 5 blog untuk dimasukkan dalam BlogList Mrsyanie. 

    Terima kasih pada yang sudi join Segmen Blogwalking YanieYusuf 2016

    Tarikh akhir segmen: 31 Mei 2016

    28 comments:

    1. Assalam wbt :)

      Hai Yaya. Saya tag Yaya kat Giveaway ni

      http://bynurulsyafiqajenn.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. waalaikumsalam..boleh..terima kasih.. :) yaya singgah sana ye :)

        Delete
    2. JALAN-JALAN DARI

      http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. selamat bersegmen . terima kasih ^_^

        Delete
    3. singgah sebentar disini membalas kunjungan :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. selamat bersegmen . terima kasih ^_^

        Delete
    4. singgah sebentar disini membalas kunjungan :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. selamat bersegmen . terima kasih ^_^

        Delete
    5. Ain join :)

      http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. selamat bersegmen . terima kasih ^_^

        Delete
    6. eh ain salah hantar hehe. maaf.

      ReplyDelete
    7. lama qiya tak singgah blog yaya ni..anyway selamat bersegmen..

      ReplyDelete
      Replies
      1. selamat bersegmen . terima kasih ^_^

        Delete
    8. assalamualaikum yaya
      kaknoor jenjalan dan singgah sini

      ReplyDelete
      Replies
      1. waalaikumsalam..selamat bersegmen . terima kasih ^_^

        Delete
    9. yeahh tq tq Yaya...www.yanieyusuf.com

      ReplyDelete
    10. Assalamualaikum, blogwalking :)
      http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

      ReplyDelete
    11. salam singgah dari segmen yang sama..:)

      http://ceritaejoy.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

      ReplyDelete
    12. Singgah di sini yee
      http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-blogwalking-yanieyusuf-2016.html

      ReplyDelete