27 June 2016

Persiapan Fasa Pertama

Assalamualaikum...

Macam tak percaya jer raya dah nak dekat kan...ehem, baca tajuk Persiapan Fasa Pertama jer dah rasa semacam kan?hihi...minggu depan kan nak raya, nak salam dengan mok ayoh, sedara mara, adik-beradik, ipar duai mesti nak nampak berseri kan...iyerlahh...takkan nak nampak sangat letih kerja, kena pulak puasa tengah musim panas ni kan..kulit menggelupas, kuku pun nampak kusam..alamak >_<

Orait, semalam baru jer yaya pergi ke sebuah spa ni tau, best... Seri`s Spa di PICC, Putrajaya baru sahaja dibuka dua minggu yang lalu. Jenis yaya bukannya terus serbu nak buat servis tau, yaya tilikk dulu...hehee...sembang-sembang dengan spa beautician, tengok produk apa dorang guna, tempatnya bersih ke tidak, yang penting kawasan yang selamat sebab aurat tu perlunyaaaa dijagain....hihi... ^_^ 


And first of all tengok gambar kat atas yaya dah buat siap grid. Untuk first percubaan yaya ambil servis handcare iaitu buffing. Cuma RM15 sahaja, harga mampu milik..kat sana ada macam-macam servis yang korang boleh ambil antaranya :

  • Facial
  • Body Massage
  • Handcare
  • Footcare
  • Bodycare
  • Haircare
  • Make up Service
  • Skincare Class


Produk digunakan adalah Mary Kay yang sentiasa menjadi sebutan ramai, sesuai bagi kulit orang asia macam kiter-kiter ni..so tak perlu ada rasa was-was..


Kesemua servis yang dilakukan hanya untuk wanita sahaja yer...no men okey..hihi...jadi sebab tu lah yaya tak rasa risau sangat. Lepas ni boleh datang lagi kat sini untuk buat pakej perkahwinan pula..hihii....



Tinggal 10 hari lagi Seri`s Spa nak bagi duit raya untuk korang. Cepat booking untuk nikmati basic facial & quick manicure dengan harga mampu milik cuma RM50 SAHAJA hanya di Seri`s Spa !! Tak perlu tunggu lama-lama untuk menikmati treatment ini. 




Keterangan lanjut sila ke :

Alamat : 

1)
No. 67-A, Jalan Nova U5,
Taman Subang Bestari, Seksyen U5,
40150 Shah Alam, Selangor

2)
No 29-1 Jln Seri Putra 1/2 Bandar Seri Putra,Bangi 

3)
No 67-A, Jln Nova U5/N Subang Bestari 

4)
Lot 3M Mezzanine Floor, PICC


Hubungi :


0192445684 / 012-669 7374


Fb page : Seri`s Spa
Instagram : @serispa 

26 June 2016

Tidak Sahih !!


Berikutan tersebarnya gambar melalui media sosial dan aplikasi Whatsapp menunjukkan rerayap daripada petikan Berita Nasional di TV1 pada Jumaat, berkaitan Cuti Peristiwa pada 8 Julai 2016, kami ingin menegaskan bahawa itu hanya sebahagian daripada keseluruhan ayat rerayap berkenaan. Ayat penuhnya ialah "KSN PERTIMBANG HARI RAYA KE-3, 8 JULAI, JUMAAT DIISYTIHAR SEBAGAI CUTI PERISTIWA". Harap maklum



Yaya Cendana Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign