23 December 2015

Join List Belog Best

Assalamualaikum...dekat dua bulan jugak yaya tak buat pencarian belog best untuk bloglist . Bukan senang yaya nak buat aktiviti ni kat blog. Hah haa...bukan sebab malas , orang kata kalau benda special memang susah nak dapat. Kan ?? Huhuu.... 

Memandangkan tahun 2015 akan berakhir tak lama jer lagi lebih kurang dalam seminggu , yaya ambil kesempatan ni nak cari 10 orang blogger untuk letak dalam list " Belog Best " . 



Pada yang dah ada dalam list kat atas tu terima kasih tau sebab alert dengan first entry yaya waktu dalam pencarian. So buat kali yang ketiga ni , yaya amat - amat mengalu - alukan korang yang belum join tu cecepatlah tonjolkan diri dekat entry ni yer...hahahaa....

Orait , syaratnya tak susah ponnn....

1. Mesti follow blog Yaya Cendana
2. Buat entry "Join List Belog Best " dan letak banner di bawah ni. Buat entry simple jer .


3. Tinggalkan url entry yang dah publish. Buh kat komen entry yaya ni . 

Kerja simple dan mudah kan ?? Hihiii.....

Nanti yaya akan pilih secara random tau...yaya buat cabut undi buh nama dalam kertas then cabut dalam balang...dan yang bertuah akan yaya up nama yang berjaya ke tahun hadapan.... 

Goodluck !! 




50 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM...

    Tahniah untuk penganjuran.....selamat bersegmen.

    Saya join..

    http://azlanrumadi.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    Jemput singgah ke blog saya k. :>


    AZLAN RUMADI
    www.azlanrumadi.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.baik.terima kasih sebab sudi :)

      Delete
  2. hi cantik blog done folo, folo me back ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wbt, Yaya Cendana :)

    I'm in!

    http://luvme0w.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best-by-yaya-cendana.html

    Thank you!

    ReplyDelete
  4. siap. done :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  5. done follow awak . saya join yea segmen ni.. :)
    http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    Followback maybe.? :D

    ReplyDelete
  6. assalam...nak tanye..nak follow blog ni mcm mana? follow blog ni guna google+ orIG/twitter?..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...klik 'Join this site' dekat ruangan atas ye :)

      Delete
    2. maaf pasal tadi, sya tak perasan...hehe...
      anyway...
      http://jomkliksini.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-bestyaya-cendana.html

      Delete
  7. sya join

    http://najwazahid94.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  8. Join :)
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  9. http://airitanaka.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html done. followers ke 265

    ReplyDelete
  10. http://www.dayanazahari.com/2015/12/join-list-belog-best.html

    Dayana dah join :)
    Sudi lah read post terbaru Dayana about 28 days in Istanbul sekali.
    dayanazahari.com

    ReplyDelete
  11. ok dah join ^^

    http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum... yaya.... sye join yer.. ini link entry saya...

    http://fatimah-zinnirah.blogspot.com/2015/12/join-list-belog-best.html

    tq sebab buka contest macam nie... saya tak selalu dapat join macam nie... tq so muchhh... (^__^)

    ReplyDelete
  13. Sab datang jou your segmen ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  14. saya join ;)

    http://qistinalebleb.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  15. http://angelenebong.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    Count me in!

    ReplyDelete
  16. happy new year~ :D

    kte join tau~

    http://aienienka.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  17. http://messarah.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  18. rugi tak join...ni...sangat simple....nak join

    ReplyDelete
  19. sudah pun join http://www.keladionline.com/2015/12/join-list-belog-best.html, selamat bersegmen ya..

    ReplyDelete
  20. Join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  21. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/01/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  22. http://www.bondezaidalifah.com/2016/01/join-list-belog-best.html

    Bonde Support Yaya...

    ReplyDelete
  23. Dah join :)
    http://schasyahiera.blogspot.my/2016/01/join-list-belog-best.html

    ReplyDelete
  24. YAYA !! YANA joined ..

    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/join-list-belog-best.html

    ^___^

    ReplyDelete