27 October 2015

SUPPORT !! Segmen Blogwalking YanieYusuf.com

Assalamualaikum korang ...selamat petang .... jom kita sama - sama ber blogwalking !! Jangan ketinggalan tau turut serta Segmen Blogwalking YanieYusuf.com 

Sama - sama kita bagi sokongan kepada blogger Yanie Yusuf ... ^_^



KLIK BANNER DI ATAS TAU....
SUKA TENGOK BANNER NI...KIUTT ANGAATTT 
^_^

SEGMEN BLOGWALKING YANIEYUSUF.COM


Mrsyanie pernah buat entry khas untuk blogwalking sebelum ini, konsepnya sama sahaja untuk Mrsyanie blogwalking dan memudahkan blogger yang lain blogwalking sekali. Kali ini caranya berbeza sedikit.

Cara-cara untuk join mudah sahaja, syarat:

  1. Follow blog YanieYusuf
  2. Add google+ YanieYusuf
  3. Buat satu entry bertajuk : Segmen Blogwalking YanieYusuf.com
  4. Copy banner diatas dan backlink kan ke entry segmen ini
  5. Copy url entry korang dan pastekan di ruangan komen entry ini.

Mudah kan, dan setiap link yang dah dipaste diruang komen Mrsyanie akan blogwalking ke blog korang. Mrsyanie akan buat satu entry link url bagi memudahkan korang semua blogwalking blog yang lain. Dan Mrsyanie akan pilih secara random 5 blog untuk dimasukkan dalam BlogList Mrsyanie. 

Terima kasih pada yang sudi join segmen Blogwalking YanieYusuf.com

Tarikh akhir segmen: 30 Oktober 2015

9 comments:

  1. KG pun join yaya http://www.kakgojes.com/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Yaya join segmen Blogwalking YanieYusuf.

    Boleh semak senarai url di sini: http://www.yanieyusuf.com/2015/10/senarai-segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    Selamat bersegmen!
    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  3. Dah terjoin jugak sebab nampak macam seronok je.. Hihiii...

    Salam perkenalan.
    http://anakcikgunawi.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Blogwalking & followed dari segmen sama! Nice blog. Jom visit blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama.
    Jemput singgah blog kita pulak, thanks :D

    http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete