26 October 2015

Peluang Mendapatkan Rangkaian Produk DOVE Volume & Nourishment Secara Percuma !!

DOVE Volume & Nourishment
( Shampoo & Conditioner )

Assalamualaikum & hai semua !!




Hari ini yaya suka sangat nak berkongsi dengan korang syampu dan perapi yang menakjubkan menjadi kesayangan yaya baru – baru ini dan ianya amat wangi tau! Memperkenalkan Dove Volume and Nourishment berada di sisi yaya sepanjang masa walau di mana yaya berada!







Tampil Segar Walaupun Berhijab

Ada cerita best yang yaya nak kongsikan bagaimana yaya boleh jatuh cinta terhadap rangkaian terbaru Dove Volume and Nourishment ! eHH...apa keistimewaan kedua – dua rangkaian produk ini ye ?







Haa...pertama sekali , bagi yaya , keselesaan amat penting bagi yaya walaupun bertudung dan rambut haruslah dijaga agar tampil lebih yakin dan segar selama 12 jam sepanjang hari . Yaya gemar menyimpan rambut yang panjang dan ianya haruslah dijaga dengan cantik. 

Masalah utama yaya pada tiap kali bangun tidur , rambut yaya akan kelihatan rapuh . Selain daripada itu , setiap kali pulang ke rumah pulang dari kerja sama ada di pejabat mahupun dari acara melibatkan kerja blogger atau kelab artistik , di rumah apabila yaya akan tanggalkan tudung dan menjadikan rambut yaya tersimpul. Kekadang tu jadi kerinting – kerinting rambut..bukan itu sahaja , malah ianya mulai rapuh dan kering ! hurmm....benci rasanya....



Kelebihan Syampu dan Perapi DOVE Volume and Nourishment









Di dunia blogging , yaya berkenalan dengan kak Illy Ariffin , kemudian beliau mencadangkan agar yaya mencuba rangkaian produk penjagaan rambut syampu dan perapi Dove Volume and Nourishment .

Syampu dan perapi Dove Volume and Nourishment berfungsi untuk mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar . Kedua – dua rangkaian ini mempunyai teknologi Oxyfusion serta bahan – bahan oksigen sebanyak 95% !! Ianya amat sesuai buat mereka yang mempunyai rambut yang kering dan rapuh .





Syampu ini jenis gel yang jernih dan perapinya berwarna krim putih lembut . Seronok sangat dapat bermanja dengan Dove kerana menjadikan rambut yaya lebih segar serta kembali cantik dan bersinar . Akhirnya yaya telah menemui suatu penyelesaian yang hebat melalui kedua – dua gabungan syampu dan perapi Dove Volume and Nourishment demi menjaga kesihatan rambut !


Paling best sekali , selepas yaya menggunakan set Dove Volume and Nourishment , yaya dapat rasai kesegaran tersebut dan menjadikan bau rambut yaya kekal wangi dan harum . Jadi , yaya tidak perlu risau lagi kerana tiada lagi bau hapak kelembapan ketika berpeluh !! Kalau korang nak tahu , bilik mandi yaya pun bau wangi jugak sebab syampu ni lah !! Seronoknyaa....hihii....






Secara keseluruhan , yaya amat berpuashati dengan kedua – dua rangkaian produk syampu dan perapi Dove Volume and Nourishment kerana berjaya menyelesaikan masalah utama yaya . Kini rambut yaya berasa ringan dan lebih lembut walaupun bertudung di luar mahupun ketika berehat di rumah . Terima kasih Dove kerana sudi menaja yaya untuk merasai peluang keemasan ini dan yaya amat hargai . Ini yang buat yaya ingin bertukar dari produk ‘X’ kepada Dove !!

I love You Dove Volume & Nourishment !!
Muahxxox00ooo ^_^



Peluang Mendapatkan Rangkaian Produk DOVE Volume & Nourishment Secara Percuma !!



Berita gembira buat pembaca belog yaya , Dove telah menyediakan 5 buah bakul buat 5 Pembaca Bertuah di mana bakul tersebut akan memenuhi Rangkaian Produk Dove Volume & Nourishment bernilai RM100 !! Dan korang akan dapat secara PERCUMA !! Seronok kan .... ?? yeayyy ..... J

Untuk dapatkan rangkaian produk ini secara percuma , korang hanya perlu :

Jawab 2 Soalan mudah di ruangan komen di bawah .
  1. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?
  2. Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ ?

TEMPOH PERTANDINGAN

24 OKTOBER 2015 – 7 NOVEMBER 2015

Jadi , korang apa tunggu lagi ? Jangan lengahkan masa untuk merasai pengalaman dah pun yaya lalui bersama Dove Volume & Nourishment !!




32 comments:

  1. nak jawab kt mana? sini ke?

    Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?
    Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak...dekat ruangan komen ^_^

      1. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?
      2. Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’?

      Delete
    2. 1. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?
      Oxyfusion Teknologi mempunyai bahan oksigen sebanyak 95% dimana mereka yang mempunyai rambut kerinting dan rapuh boleh kembali kan rambut menjadi sihat.


      2. Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’?
      Dua faedah utama ialah menyuburkan rambut dari akar, memberikan kesegaran kepada rambut, rambut kekal harum dan wangi, rambut menjadi lebih ringan dan lembut

      Delete
  2. Salam yaya, akak cuba jawap k...ahaks...

    1. Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.
    2. Dua faedah utama apabila menggunakan "Dove Volume and Nourishment" adalah pertama mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar, dan yang keduanya menjadikan bau rambut kekal wangi dan harum walaupun berhijab.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak...boleh boleh... ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. hai kakak....akak sihat..?jemput join giveaway ni yee kak... ^_^

      Delete
  4. Ya... Kite try ye...


    1. Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.
    2. Dua faedah utama apabila menggunakan "Dove Volume and Nourishment" adalah pertama mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar, dan yang keduanya menjadikan bau rambut kekal wangi dan harum walaupun berhijab.

    ReplyDelete
  5. Nak join (^_~)

    Jawapan untuk soalan pertama:
    Teknologi Oxyfusion

    Jawapan untuk soalan kedua:
    ** Menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%.
    ** Memberikan perlindungan dari rambut menjadi kering atau flat.
    ** Menyuburkan rambut.

    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  6. hai yaya

    1. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?

    Teknologi Oxyfusion diformulasi mempunyai unsur -unsur oksigen. Rumusanya mampu membuat molekul-molekul udara menyerap ke dalam rambut dengan segera dan hasilnya mampu memberi kelembapan mendalam di samping membuat rambut anda lembut dan meningkat sehingga 95% supaya lebih menawan.

    2. Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’?

    - mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar
    - tampil lebih yakin dan segar selama 12 jam sepanjang hari walaupun kita berhijab

    ReplyDelete
  7. Nak jawab gak..

    Jawapan 1: Oxyfusion Teknologi berfungsi melalui penyerapan segera 95% bahan oxygennya ke dalam rambit kita. Seterusnya melembabkan dan menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan cantik.


    Jawapan 2: faedah utama "Dove Volume and Nourishment" ialah dapat mengekalkan keharuman bau rambut yang wangi walaupun memakai tudung untuk jangka masa yang lama seta menyuburkan rambut dari akarnya..

    Hehehe..

    ReplyDelete
  8. jawapan no 1. Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.

    jawapan no. 2.
    *Menjadikan Rambut segar dan wangi , tiada lagi risau bau hapak dan rabut lembab
    *rambut ringan dan lembut walaupun bertdung dirumah atau diluar.


    therylisa@gmail.com :P

    ReplyDelete
  9. Hyeee...
    Jawapan pertama: rambut akan kelihatan lebih tebal dan bermaya 95%.

    Jawapan kedua: produk yg akan menyuburkan rambut dan memberi perlindungan kepada rambut dari menjadi kering atau flat..

    ReplyDelete
  10. Azwar join!!

    1) Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.

    2) Dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ adalah dapat mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar. Faedah yang kedua ialah menjadikan rambut kekal wangi walaupun berhijab.

    Email: azwa_gem94@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Akak try yek ...

    1. Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.
    2. Dua faedah utama :
    a) mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar
    b) tiada lagi bau hapak kelembapan ketika berpeluh

    ReplyDelete
  12. ni jawapan akak.. hehehee

    1) Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.

    2) 2 faedah utama menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ adalah dapat mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar. Faedah yang kedua ialah menjadikan rambut kekal wangi walaupun berhijab.

    ReplyDelete
  13. Yayy goodluck semua! Dua dua Yaya buat giveaway Dove. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee yaya....tq wish luck pada pembaca yaya tauu... ^_^

      Delete
  14. lela jawab kak.

    1)Teknologi Oxyfusion membuat molekul-molekul udara menyerap kedalam rambut dengan pantas yang menjadikan rambut lebih lembab dari dalam , lebat dan menawan sehingga 95%

    2) =keselesaan amat penting walaupun bertudung dan rambut terjaga agar tampil lebih yakin dan segar selama 12 jam sepanjang hari
    =mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar

    ReplyDelete
  15. nak try jugak..

    1. Oxyfusion Teknologi berfungsi dengan menyerap segera ke dalam rambut pengguna, menjadikan rambut pengguna lembap dari dalam, rambut juga kelihatan tebal, beralun ringan dan membuatkan rambut kelihatan cantik bermaya sehingga 95%.

    2. 2 faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’:
    - mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar
    - merawat masalah rambut kering

    ReplyDelete
  16. yaya..kesian kat akak..semua gambar tak keluar..hehhe..mampu baca je..tapi tak dapat tengok gambar..Tak pe la....
    akak join GA je lah..meh nak jawab..

    1-Teknologi Oxyfusion berfungsi dengan melembutkan rambut sebanyak 95% dan menjadikan rambut lebih tebal dan bermaya

    2-dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ ialah mengembalikan semula lantunan rambut dan dapat menyuburkan rambut dari akar

    ReplyDelete
  17. 1. Oxyfusion Teknologi berfungsi dengan menyerap bahan-bahan oksigen jauh ke dalam akar rambut, mengembalikan lantunan rambut yang lebat serta menawan sehingga 95 peratus berbanding dengan rambut yang tidak bermaya.

    2. Dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ ialah mengembalikan kesihatan ke rambut yang rapuh dan kering, serta meningkatkan lantunan semula jadi yang menawan kepada sesiapa yang mengunakannya.

    Nama: Juneci Siong
    Email: juneci.siong@gmail.com

    ReplyDelete
  18. pakai jugak Dove shampoo tapi cilok bini punya.. (bila sendiri punya dah habis) . okay x menjawab soalan dan bg peluang yg guna Dove product..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apaa....wangi apaaa tauuu.... hihihiii ^_^

      Delete
  19. Nak menang jugak !! hihi

    Jawapan bagi soalan yang diajukan:

    1) Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap sehingga kedalam akar rambut bagi mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut. Dove menggunakan Teknologi Oxyfusion di mana formulasinya mengandungi gabungan unsur oksigen. Rumusannya menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.



    2) Dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’
    i) tiada lagi bau hapak kelembapan ketika berpeluh
    ii) segar selama 12 jam sepanjang hari

    ReplyDelete

  20. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?


    Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?

    Oxyfusion Teknologi berfungsi dengan mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akarnya.

    Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ ?

    Menjadikan rambut kekal wangi dan harum walaupun bertudung serta rambut terasa lebih ringan dan lebih lembut.

    ReplyDelete
  21. Saya join


    1. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?
    - Oxyfusion Teknologi berfungsi menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.
    2. Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ ?
    - menyuburkan rambut dari akar
    - rambut rasa lebih ringan dan lebih lembut

    ReplyDelete
  22. Bagaimanakah Oxyfusion Teknologi berfungsi?
    Melalui penyerapan segera 95% bahan oxygen ke dalam rambut. Rambut akan kelihatan lebih tebal dan bermaya

    Apakah dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ ?
    - Mengembalikan semula lantunan rambut
    - Menyuburkan rambut dari akar

    ReplyDelete
  23. done!! http://www.yanieyusuf.com/2015/10/DOVE-Volume-Nourishmen.html

    ReplyDelete
  24. K.Sal join ya:

    Jawapan Soalan 1:

    Dove Volume and Nourishment diformulakan dengan Teknologi Oxyfusion yang mengandungi unsur oksigen. Rumusannya menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan secara mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.

    Jawapan Soalan 2:

    Dua faedah utama apabila menggunakan Dove Volume and Nourishment adalah amat disarankan untuk mereka yang sangat mementingkan kecantikan rambut kerana syampu untuk kegunaan setiap hari ini berinovasi untuk menyegarkan rambut yang kering dan nipis selain membersih dengan lembut dan menyuburkan rambut pada setiap kali cucian.

    ReplyDelete
  25. 1) Teknologi Oxyfusion mempunyai formulasi yang mengandungi gabungan unsur oksigen. Rumusannya menyerap ke dalam rambut dengan segera, memberikan kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan lebih tebal dan bermaya sehingga 95%* tanpa membuatkan rambut terasa berat.

    2) Dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’
    i) Mengembalikan semula lantunan rambut
    ii) Menyuburkan rambut dari akar

    ReplyDelete
  26. 1. Bagaimanakah ' Oxyfusion Technology ' berfungsi?
    Jawapan : Teknologi Oxyfusion, fomulasinya mengandungi unsur-unsur oksigen.Rumusanya mampu membuat molekul-molekul udara menyerap ke dalam rambut dengan segera dan hasilnya mampu memberi kelembapan mendalam di samping membuat rambut anda lembut dan meningkat sehingga 95% supaya lebih menawan.

    2) Dua faedah utama apabila menggunakan ‘‘Dove Volume and Nourishment’’ adalah dapat mengembalikan semula lantunan rambut selain dapat menyuburkan rambut dari akar. Faedah yang kedua ialah menjadikan rambut kekal wangi walaupun berhijab.

    Name: noorshazillah
    Email: shazillahsani@gmail.com

    ReplyDelete