19 February 2017

QUENNA MIRACLE

Assalamualaikum..

Dalam masa dua minggu yaya dahpun mencuba satu produk yang sememangnya yaya minat untuk miliki. Produk ni adalah dikhaskan buat wanita yang ingin menjaga hormon wanita sebaiknya. Macam yaya , yaya tak pernah tinggalkan ambil supplement untuk mengekalkan keanjalan. 

Dulu yaya pernah guna satu produk ni, memang elok..tapi agak mahal sedikit. Kalau macam produk Quenna Miracle ni tak mahal mana pon..jadi memang kita boleh saving. 


Untuk pengetahuan korang , QUENNA MIRACLE adalah JAMU Moden berbentuk tablet yang Pertama di Malaysia iaitu JAMU moden yang berfungsi untuk menjaga  kesihatan wanita.

Kalau korang nak tahu, Quenna miracle juga mengandungi 10 bahan semula jadi  dalam 1 Ramuan, yang mana berfungsi untuk menyelesaikan segala jenis masalah wanita, mencerahkan kulit, melangsingkan bentuk badan, menganjalkan payudara serta punggung.


Setiap tablet mengandungi 1000mg akan membantu memulihkan dan menyelesaikan pelbagai masalah wanita.

Di bawah ni adalah khasiat serta kelebihan jika korang mencuba produk QUENNA MIRACLE .

▶  Nampak tua daripada usia
▶  Masalah dalaman wanita
▶  Masalah keputihan dan bau hanyir
▶  Masalah bau badan
▶  Masalah miss V LONGGAR
▶  Masalah payudara lembik lepas melahirkan
▶  Masalah punggung jatuh
▶  Masalah berat badan berlebihan
▶  Kulit kusam tona tak sekata
▶  Kurang gairah sex selepas melahirkan
▶  Period tidak teratur

Antara kebaikan QUENNA MIRACLE yang boleh membantu pelbagai masalah wanita, antaranya :

* mengatasi keputihan dan bau hanyir
* melambatkan proses penuaan
* mencerahkan kulit seluruh badan
* melangsingkan badan dan buang angin dlm badan
* anti penuaan,mencantikkan kulit
* menegangkan payudara dan punggung
* menguatkan otot faraj dan mengetatkan kembali faraj
* melancarkan sistem dalaman badan
* mengawal selera makan
* merangsang pengeluaran hormon yang dapat melancarkan peredaran darah dan kitaran haid.
* membuang toxin dalam badan
* menyeimbangkan hormon dan mengatasi depressi
* menambah tenaga dan kecergasan
* meningkatkan metabolisme
* mencantikkan kulit
* melangsingkan dengan cara menegangkan otot

And one more thing benda paling penting kena bagitahu, tablet Quenna Miracle ni sebenarnya berperisa berry tau. Sedap memang sedap. Tapi jangan ketagih pulak..hihii..

Terdapat 10 kandungan utama yang terdapat dalam QUENNA MIRACLE, iaitu :


­čî▒KACIP FATIMAH

- memantapkan tisu/hormon estrogen
- mengukuhkan struktur tulang
- melambatkan proses penuaan
- mengatasi masaalah keputihan
- membantu buang angin dalam badan
- mengembalikan kecergasan selepas bersalin
-mengecutkan rahim
-melangsingkan dengan cara menegangkan otot
-mengurangkan sakit senggugut
-mengurangkan simtom sakit sendi/buasir
-merangsang pengeluaran hormon & menyeimbangkan hormon yang dapat melancarkan peredaran darah dan kitaran haid.

­čî▒EXTRACT DAUN SIREH

-menghilangkan baru mulut
-merawat gusi bengkak
-merawat mata merah/gatal

­čî▒MANJAKANI/SERAPAT

-Awet muda
-mencegah barah rajin dan payudara
-mencegah baru hanyir
-menguatkan otot faraj
-membersihkan lelehan haid dan nifas
-mengecutkan semula tisu-tisu
-menegangkan dan mencantikkan Kulit
-menegangkan payudara
-menguatkan Gigi dan tulang
-mengekalkan kebersihan mulut
-mengawal Kulit kering dan berminyak
-melawaskan pembuangan air besar

­čî▒PUERARIA LABOTA

-Awet muda
-melambatkan proses penuaan
-melangsingkan badan
-mencerahkan Kulit
-menegangkan payudara
-mengetatkan vagina

­čî▒PITERA (EXTRACT YIS )

-mencerahkan kulit dengan 8kali lebih kuat berbanding glutathion
-membuat texture Kulit lebih halus
-Kulit lebih berseri dan bercahaya
-menjaga elastis dan ketegangan kulit
-menyamarkan Nora hitam/bekas hitam
-menjaga kelembapan kulit /mengurangkan kedutan
-menyeimbangkan PH Kulit
-memutihkan kulit
-meratakan tona Kulit

­čî▒Green Tea

-Meningkatkan Pembakaran Lemak
-Mencegah Keracunan Makanan
-Rawatan Kulit

­čî▒HALIA

-mencerahkan bibir
-buang angin dan toxin
-melangsingkan badan
-menghilangkan bau badan
-menaikkan seri wajah
-bersihkan kulit


Disclaimer :
Actually lain orang lain dia punya hormon tau. Macam yaya dah try dalam dua minggu. Hehee...jujurlaa ek kata ni. Memang hasilnya gempak!! Serius yaya amat berpuashati dengan Quenna Miracle. Nak cerita banyak tak guna, kena amek sendiri , baru tahu hasil dia..eekeeeee...

Sedikit keterangan mengenai setiap botol Quenna Miracle :

Sebotol 30 Biji
Sehari 1 Atau 2 Biji Sahaja
Untuk kesihatan wanita

Aturan Pemakanan :

Satu Tablet Pagi Semasa Perut Kosong Hanya Kunyah-Kunyah Sahaja. Pastikan Minum air yang secukupnya.


Harga bagi tiap - tiap botol untuk Semenanjung Malaysia, Sabah dan juga Sarawak :

RM149.90 (SM)
RM159 (SS)

Untuk keterangan lanjut, korang boleh terus layari laman web mereka di :

Website

Facebook

Instagram

3 comments:

  1. warna hijau yang cantik..menari produk ni

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum yaya...mcm menarik jer produk ni...:)

    ReplyDelete