8 January 2017

"31 Days Challenge by JDT Blogger" - Day 4 "Apa yang di dalam beg "


Terbukti bahawa yaya dapat buat straight 4 hari untuk cabaran ni...cewah. Cabaran hari ini adalah.....

"31 Days Challenge by JDT Blogger" - Day 4 "Apa yang di dalam beg "


Assalamualaikum...

Beg pink ni pemberian dari ummi yaya untuk letak barang mekap dan juga aksesori yang lain. So yang kat bawah ni semua adalah antara barang-barang yang ada dalam beg yaya...


Dah macam beg doraemon pulak...hahaa...so bolehlah korang lihat apa yang ada dalam beg yaya tuh. Yang tu baru sikit. Ada lagi kat beg-beg yang lain...huhuuu..banyak!!


So esok kita lihat apa pula yang yaya kongsikan di belog..terima kasih kerana membaca.. byee 

7 comments:

  1. Perempuan kan. Beg mesti meriah.

    ReplyDelete
  2. terjah sini..wah meriahnya beg...

    ReplyDelete
  3. wah bnyk makeup

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-4.html

    ReplyDelete
  4. wewiitt... barang dia ...
    fuhh... mahal..hehe

    ReplyDelete
  5. Wawa...si Yaya ni lagi banyak makeupnya...rasa-rasanya berapa kg beg dia?

    ReplyDelete
  6. Yaya.. perfume desire tu wangi tak?. bau jenis ape yer..

    ReplyDelete
  7. cantiknyaaa beg. hehehe.


    *a visit from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-4-ada-apa-dalam-beg-oo.html

    ReplyDelete