6 January 2017

"31 Days Challenge by JDT Blogger" - Day 2 "Gambar Setahun Lalu"

Assalamualaikum...



Hoollaaa...lagi setengah jer nak masuk hari kedua bagi  "31 Days Challenge by JDT Blogger" - Day 2 "Gambar Setahun Lalu" . So yaya standby awal, kita create entry dulu..kikikii...


Yang pertama sekali , ini gambar yaya di awal tahun 2016 . Masa tu yaya ada photoshoot untuk ruangan make over untuk majalah Mingguan Wanita pada Februari 2016 yang lepas. Perasaan ek ? biasa-biasa jer..kerja..hihii


Tadaaa!! yang ini pula adalah gambar masa yaya kena mekap dengan make up artist Wardah Hati..comel sangat macam barbie...ramai yang puji dan suka tengok hasil tangan make up artist Wardah Hati. sweet and smooth .. soft jer..hihi


Yeayy..yaya dengan adik dan sepupu yaya...!! yang tengah tu angah, dan kiri tu syikin. Masa ni kami beraya sama-sama pastu wefie sama-sama..hihi...tahun ni rasa kekurangan sikit , tak macam tahun-tahun yang lepas. Tapi kami tetap menyambut hari raya dengan happy :) Tahun ni kami beraya tanpa atok bah. al-fatihah...


Alhamdulillah, bermacam dugaan nak mengikat tali pertunangan, tercapai juga hajat kami. Sebenarnya perancangannya tu kami buat awal, tapi tarikh sebenarnya betul-betul tidak tetap. Sekejap diawalkan, sekejap kedepankan tarikh. Perbincangan kami hanya melalui telefon sahaja. Esoknya  nak bertunang , malam ni juga kami tetapkan tarikh. hihi... kalau orang lain tu tak tahulah boleh ke tidak kan...tapi keluarga kedua-dua belah kami masih boleh ketawa lagi..hihihi...cuma yang sedihnya masa majlis ni, tunang yaya tak dapat balek semenanjung, ada tugasan di negeri bawah bayu :) apapun kami sekeluarga sentiasa doakan keselamatannya di sana.  


Tadaaa!! ini adalah gambar kami bila dah rasmi jadi tunangan..masa ni kami tak plan pun nak berjumpa. Kebetulan tunang yaya ada kerja di Mindef, jadi yaya ni sendiri buat akal pergi Mindef tu..hihi...yaya datang secara mengejut. yeelaa kerja dorang ni sampai bila-bila takkan habis. So , simpan sikit rasa takut tu, pergi masuk Mindef. hihi.. walau macam mana pun, puashati sangat sebab dapat juga jumpa dengan bakal suami. eceh...sekarang dah masuk bulan keempat tak bersua..hadeyy laaa sabar jer mampu... :)

Okay, habis sudah kisah "31 Days Challenge by JDT Blogger" - Day 2 "Gambar Setahun Lalu"  dari yaya...nantikan esok cabaran seterusnya adalah gambar bersama kawan-kawan..

stayy tunedd!! muahh !!

13 comments:

  1. Apakah cabaran 31 yang baharu? :)

    ReplyDelete
    Replies

    1. jemput jenguk sini dan komen . tq :D http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

      Delete
  2. Wag challenge apa ni.untuk jdt saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan blogger johor bole join juga :)

      Delete
  3. ececehhh,, hehehe,,,

    dah cun dah tuhhh :p

    singgah komen entry wa pulak laaaaa :D

    ReplyDelete
  4. cntiknya yaya
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-2.html

    ReplyDelete
  5. sis cantikkkk :D


    *a visit back from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-2-gambar-setahun-lalu.html

    ReplyDelete