17 October 2016

Cari Tukang Mekap Murah ? Nah Cari Wardah

Amboihh kemain lagi yaa posing kamera buh ataih..letops youuu ...hikss.. yaa tahu ramai kat luar sana terpesona dengan touch by Wardah Hati. Jangan menyesal okey skrol facebook dan instagram yaa...hihii...ada pun yang memandang yaa hari tu pergi event, rasa beruntung jer orang pandang tak lepas - lepas .. hihi...
Hye uolss ladies sekalian alam. Yaa nak tanya ni, hari da nak kawin dekat dah kan .. ? Dah jumpa ke mak andam ? Dah cari yang bajet - bajet punya harga tak dapat - dapat plak aih....hahaa..risau ek ?
Meh che yaa nak habaq, takyah pening kepala larr weyy...yaa daa bagi korang kenalkan dengan MUA amek kos murah jer . Berapa Wardah ni ambil upah ? Skrol dulu baca sampai habis keyh
Manis sungguh yaya tengok hasil touch by Wardah Hati. Suka sangat yaya dengan hasilnya . Bakal pengantin cari Make Up Bajet ,? Murah - murah saja Yaya suggestkan dekat korang harga amat berpatutan !!
Kenapa murah ? Kenapa perlu ambil Wardah sebagai mak andam ? ada sebab - sebabnya .. haa
Pertama sekali, Wardah adalah member yaa masa zaman belajar di UiTM Machang dulu. Dah deal dengan dier dah, sape yang ambil upah dengan Wardah, bagi password YAYA CENDANA dulu laa...nanti dier bagi LOW PRICE punya uols..wohoo !!
Selain ambil upah mekap tunang/nikah , Wardah Hati juga ambil upah mekap untuk annual dinner juga tau, segala event memang Wardah Hati ambil upah untuk mekap orang.
Okay, sebab yang kedua adalah Wardah Hati lulusan Diploma Art & Design, UiTM. so dari dari fakulti tu juga Wardah ada belajar mekap & andam pengantin. Nak dibandingkan harga di luar dengan Wardah ni, amat berbeza...buat masa ni tak pernah lagi jejak sampai RM300 untuk upah mekap orang.
Rasa risau muka berparut / berjerawat / jeragat / panau atau sebagainya ? wow woww ... Sokay, don't worry about this, Wardah akan bantu korang untuk tutup segala cela di muka korang dengan sempurnanya...
Okey kalau korang berminat boleh direct contact terus dengan Wardah Hati di facebook
Atau boleh direct contact di talian 0192997290
Ingat yea , boleh direct contact terus dengan Wardah Hati ( 0192997290 )
Jemput jenguk instagram FirdusFatinFashionBeauty
So, serlahkan kejelitaan korang bersama MUA Wardah Hati yea !! Goodluck !!

11 comments: