20 September 2016

Bloglist - Cendana Channel



Assalamualaikum & hi korang yang dah letak url blog di post facebook yaya, thanks kat korang sudi luangkan masa juga untuk baca entri ni. Tujuan yaya buat entri ni untuk confirm kan siapa yang betul - betul nak yaya masukkan dalam bloglist - Cendana Channel .

Lebih kurang dalam 45 orang yang komen letak url belog. 

Di bawah adalah url blog yang yaya dapat  dalam fb posting :





22 comments:

  1. tambah lagi..
    http://jnjikita.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. terima kasih utk link ni
    semoga blog yaya cendana lebih sukses dan lebih mantap..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Hai Yaya. Kak Ros betul-betul nak berada dalam bloglist blog Yaya :) hihi..

    ReplyDelete
  4. ada...boleh dah tidur nyenyak malam ni..heheh

    ReplyDelete
  5. Yeahhh! Thanks Yaya.. Blog kak Ju pun ada.. Muahhhssss..

    ReplyDelete
  6. x fren dgn yaya lg kat fb.
    Maka konfem link blog aida xde :-(
    Nanti aida add yaya ekk...

    ReplyDelete