23 June 2016

Perencah Segera PAK NGAH di AIDILFITRI !!

Assalamualaikum. yuhuu...alhamdulillah lebih kurang dua minggu kita bakal menyambut kemenangan Hari Raya Aidilfitri. Kat sini yaya suggestkan kat korang untuk dapatkan perencah segera PAK NGAH untuk masakan anda.. 

Pastinya menjimatkan masa, tenaga dan pastinya sedap.. Paling bagus sekali produk ni adalah 100% PRODUK MUSLIM dan pastinya HALAL. so, jangan risau okey !!




Hidangan yang semudah ABC 123 tau !! ada empat pilihan perencah yang wajib korang ada..kat bawah ni adalah 4 pilihan TOP SELLING sejak 7 tahun lalu. Setiap botol mengandungi 400gm pes


SEMUDAH 1,2,3... juadah AIDILFITRI anda siap untuk dinikmati .. 

4 pilihan perencah HARUS DIMILIKI!!!

   👉.  PERENCAH SOTO

   👉.  PERENCAH DAGING HITAM

   👉.  PERENCAH MASAK MERAH

   👉.  PERENCAH RENDANG TOK



Alami dengan hanya 3 LANGKAH MUDAH


1 . Masukkan 2kg daging halal/ seekor medium ayam siap dicuci dan dipotong ke dalam kuali/periuk, panaskan api.

2 . Tambahkan 1 kotak kecil santan kelapa (250ml) untuk Rendang Tok @ 1.5ltr air untuk Sup Soto. Tambah sedikit (50-100ml) santan kelapa untuk masak merah atau masak hitam (optional).

3 . Tambahkan 1 botol Pes Masakan Segera Pak Ngah, dan dikacau sehingga masak. Siap untuk dihidangkan !





Sepanjang Ramadhan-Syawal tahun 2015, hasil jualan produk ini mencecah lebih 20 ribu botol hanya di Semenanjung sahaja.... Woww !! 

Yaya jamin, berani potong kuku laa...serius... 

+ Mudah dimasak dan tidak renyah
+ Sedap mejilat jari
+ Sesuai dimakan seisi keluarga
+ Boleh dibawa travel dengan flight/ ke luar negara
+ Botol kedap udara dan tidak tumpah
+ Tahan 6 bulan pada suhu bilik normal




  
 COD AREA Kuala Lumpur / LEMBAH KLANG



so jangan lupa okey, save nombor telefon puan Dilla Rosly tau!! mana tahu teringatkan perencah ni, senang ler nak buat order kat dia kan..haa...jangan fikir panjang, ikut cakap yaya, save nombor kat bawah ni...

 HUBUNGI:👇👇


               ADD / INBOX FB  :  Dilla Rosly
              ☎/📩 NO 0166765003
              ☎/📩 NO 0166765003

hope perkongsian yaya ni dapat membantu korang memudahkan kerja time nak masak nanti. Ini baru Rayaaa !!! 

22 comments:

  1. Terbaik lah. mcm2 perencah ada (y)

    ReplyDelete
  2. Sekarang xde alasan dah kalau ckp tak tau masak.... Semua dah senang dah... Tak payah nak kupas bawang bagai sampai nangis2 sbb mata berair... Hihi

    ReplyDelete
  3. Membantu utk cepat memasak ni Yaya..
    Semua jenis pes ada ye :)

    ReplyDelete
  4. macam menarik plak perencah soto dengan rendang tu

    ReplyDelete
  5. wahhh... cam sedap pes masakan niey... boleh try niey.. :D

    ReplyDelete
  6. Sekarang apa2 pun mudah, masak pun mudah...dah ada perencah instant ni..senang lah tak yah renyah2 sangat didapur, cepat pun cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg malas masak pun boleh guna rencah ni jgk..hehee...mcm sy..eh.hehee

      Delete
  7. cepat siap dan siapa tak reti masak pun boleh masak dengan bergayanya.

    ReplyDelete
  8. menarik rempah-rempahnya..memudahkan proses memasak

    ReplyDelete
  9. Senangnya masak2 skrg ni..semua dah ada..nak tak nak je ke dapur ..kan yaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul.kalau yaya malas guna perencah ni j.senang.hehe

      Delete