4 April 2016

Contest : 'Giveaway Yaya Nak Tunang'

Assalamualaikum...







IDRIS SAAD PHOTOGRAPHY



Idris Saad Photography adalah sebuah lensa bebas yang profesional berpusat di Tanjung Malim , Perak. Idris Saad diberi nama sejak tahun 2008 sehingga sekarang. 


DORIOLE PERFUME



Doriole Perfume Oil merupakan pati haruman EDP yang kekal harumannya sehingga 8 - 12 jam setanding jenama antarabangsa. Hanya dengan sedikit sapuan , haruman akan berkekalan.


Organic Touch Malaysia
Organic Touch Malaysia adalah produk spa yang mementingkan kesihatan dan kecantikan luaran dalaman bagi mereka yang ingin mengekalkan awet muda. Produk 100% diperbuat dari bahan organik serta bebas dari kandungan merbahaya.

Giveaway Yaya Nak Tunang

1. Produk Organic Touch Malaysia
2. Produk Doriole Perfume
3. Bergambar beramai - ramai dari Idris Saad Photography

Jadi , apa yang korang perlu lakukan untuk join 'contest' ni , korang hanya perlu ikut langkah - langkah mudah seperti di bawah .


a. FOLLOW BLOG YAYA CENDANA

b. FOLLOW INSTAGRAM


c. LIKE PAGE



d. Buat blogpost bertajuk :

Contest : 'Giveaway Raya 2016' 

e. Publish , copy & paste link entry ke ruangan komen di bawah .

Jangan lupa tinggalkan alamat e-mel beserta ucapan.


Terima kasih kepada yang sudi join. Semoga berjaya dan terima kasih sekali lagi :)
  

53 comments:

  1. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    emel : sitisorfienasyasha@gmail.com

    ucapan : Semoga ada jodoh nak jumpa akak nanti dihari majlis pertunangan akak :D All de best sis :)

    ReplyDelete
  2. Wowww yaya nak tunang dah ye...tahniah!

    ReplyDelete
  3. Moga dipermudahkan yaya dan pasangan...

    ReplyDelete
  4. Wahh yaya cendana dah nak bertunang dah :0 Congrates dear.
    InsyaaAllah yaya yuki join contest ni ye :)

    ReplyDelete
  5. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    Hanis join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Sama2 :) btw, tahniahh :) semoga dipermudahkan, insya-Allah.

      e-mel : hanissyazana@ymail.com atau hansyaamie@gmail.com

      Delete
  6. Semoga dipermudahkan urusan ye. Ada masa insyallah sg join ya..

    ReplyDelete
  7. inshaaALLAH smpt t yui join..tahniah ya.

    ReplyDelete
  8. wah! ada sponsor lgi..congrats yaya!

    ReplyDelete
  9. All the best..selamat bertunang Yaya

    ReplyDelete
  10. http://www.keladionline.com/2016/04/jemputan-ke-majlis-pertunangan-yaya-dan.html

    Hai yaya thks ya invite keladi join segmen ini, dan moga-moga lah ada rezeki keladi nanti, lepas tu, walaupun tak berjaya keladi nanti, keladi nak ucapkan selamat bertunang ya, dan Insyallah akan bernikah selepas tu, dan keladi doakan agar korang terus bahagia dan tuhan akan sentiasa ada dalam perhubungan korang, jap lupa pulak ni email keladi...keladi018@gmail.com, okey yaya, Assalamulaikum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..keladi ubi..tq sayang... :)

      Delete
  11. tahniah yaya.. smeoga kekal hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  12. Assalamualikum Yaya...
    Sha doakan semoga ikatan yang akan dibina ini berkekalan hingga ke Jinjang pelamin membawa ke Jannah.. semoga segala urusan dan perancangan Yaya bersama Anis akan dipermudahkan Allah..

    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html
    Email : shahida.library@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..alhamdulillah..terima kasih... :)

      Delete
  13. tahniah yaya comel...semoga kekal hinggah ke jannah ya..

    ReplyDelete
  14. Wah yaya dah nak bertunang eaa...tahniah yaya..insyaallah nnt akk join contest ni ya

    ReplyDelete
  15. http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    impianone@gmail.com

    semoga segalanya berjalan dengan baik. semoga kekal hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  16. Terima kasih invite untuk join contest ni.
    Btw, Tahniah dan semoga semua yang dirancang selamat dan dipermudahkan Allah.

    Email : nalmrblog@gmail.com
    Url contest : http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    ReplyDelete
  17. Terima kasih invite join contest ya :) Tahniah ya dan semoga segala-galanya berjalan dengan lancar ^^

    ReplyDelete
  18. Salam ukhuwah...saya join contest http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    Email : lokmanamirul095@gmail.com

    Moga2 Allah permudahkan urusan cik yayacendana di majlis pertunangan hingga ke jenjang pelamin..i say selamat pertunangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah juga.. terima kasih ye :)
      amin..

      Delete
  19. tahniah yaya.. beruntung Anis ye dapat yaya. Jaga diri dan moga majlis berjalan dengan lancar. Semopga korang berkekalan hingga akad nikah dan ke jannah.aamin

    http://www.yanieyusuf.com/2016/04/jemputan-ke-majlis-pertunangan-yaya-dan-anis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah yaya... Semoga semuanya berjalan dengan baik.

      Delete
  20. haiiii YayaC .. Yana joined jugak ya .. 1st thing 1st , tahniah Yana ucapkan , huwaaa YayaC dah nak kawen T_T .. ermm semoga menjadi isteri yang solehah n ibu yang mithali yaa
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/04/jemputan-ke-majlis-pertunangan-yaya-dan.html
    lebiuuuuu ♥♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...alhamdulillah..terima kasih mendoakan... :)

      Delete
  21. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/04/contest-giveaway-yaya-nak-tunang.html

    Emel : kekapas@gmail.com
    Ucapan : Ke hadapan Cik Yaya Cendana. Semoga berbahagian hendak Nya. Di doakan agar majlis pertunangan nanti bakal berlangsung dengan sempurna dan bahagia serta mampu utuh dan kukuh hingga ke penghujung syurga nanti (hingga berumah tangga) hingga salah seorangnya pergi menghadap Pencipta dan bertemu di akhirat sana. Harapnya, perhubungan yang bakal dibina akan dilalui dengan penuh rasa cinta antara keduanya tanpa rasa ragu dan syak wasangka. apa pun. semoga berbahagia kakak ku :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...alhamdulillah..terima kasih mendoakan... :)

      Delete
  22. tulluunnmy tulluunn.. my pages and keIGkenserang dengan peminat Yaya huhu.. idris saad photography

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum yaya...terima kasih invite untuk join contest ni...apa2 pun, tahniah dan semoga semua dipermudahkan oleh Allah...bila majlis tunang tu...? nti kawin jemput jgk tau, hehehe... :) sy doakan yg terbaik buat awk dan pasangan awk, Amin...

    ReplyDelete