22 April 2016

Barbie Makeup Tutorial by Christen Dominique

HALLUU


Hai korang...lama rasanya yaya tak up entri mekap kan...sebenarnya lama jugaklah yaya tak bukak youtube pasal make up tutorial. 

Kalau korang nak tahu, sebenarnya dari sekolah masa yaya tingkatan 3 lagi kalau yaya pergi c.c, benda pertama yang yaya bukak kat youtube adalah bukak tutorial 'barbie make up'!! hihii...sebab kartun yang paling yaya suka tonton cerita dari sekolahhh memang cerita "B A R B I E "...

Bila dah puas tengok youtube pasal barbie, lepas tuh baru laa buat research untuk kerja kursus sejarah...hihiks...

Okkey..., cakap banyak pun tak guna, jom tonton video 'Barbie Make Up Tutorial by Christen Dominique'...

sooo...enjoy yaww !! ;)

4 comments:

  1. Ya cute kartun barbie.suka tonton kartun di youtube.? kalau begitu Anda di jemput untuk sertai segmen tonton animasi pendek uk20 free gift.(>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana nak join segmen tuh?hihi...

      Delete
    2. terima kasih dah join.(>x<) miau..

      Delete