4 March 2016

LEGOLAND® Education Programme | English Mania

Assalamualaikum ...

Hai semua, Legoland Malaysia bukan sahaja tempat bersuka ria, malah dijadikan tempat mencari ilmu buat para pelajar . Legoland Malaysia Resort telah melancarkan satu program khas buat adik - adik iaitu English Mania !!






English Mania - Legoland Malaysia Resort

Apa itu English Mania ?? 

Ianya merupakan satu program dengan kerjasana Modul Team Pembina daripada Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM). Ianya adalah sebahagian daripada peralihan kesembilan selama 12 tahun (2013-2025). Selain itum Pelan Pembangunan Malaysia turut memaparkan penglibatan kerjasama bersama ibu bapa, komuniti dan sektor swasta secara meluas bagi membina dan menyokong pendidikan sebagai salah satu badan yang bersatu.





Yang menariknya, Program English Mania ini dijalankan di Legoland Malaysia Resort sebagai proses pembelajaran luar kelas menjadi salah satu platform buat para pelajar untuk mempelajari bahasa Inggeris dengan elemen - elemen keseronokkan dan juga pemngembaraan bagi proses pembelajaran.

Ianya merupakan sebuah program yang terbaik bagi membantu pelajar - pelajar meningkatkan lagi ilmu menguasai bahasa Inggeris dengan baik. 

Haa....nak tahu bila Program English Mania bermula ??

Program English Mania ini telahpun bermula pada 15 Februari 2016 dan akan berakhir pada 31 Mac 2016. 

Macam mana nak join ?? haaa meh kita ajar meh...

klik www.legoland.com.my , lepas tu download borang untuk booking dekat sini , ok ! 
Setel isi borang kat sana lepas tu , korang bolehlah terus direct e - mel pada sheila.shamsuddin@legoland.my atau pun pada shahbudin.wong@legoland.my


PROMOSI !!!



Kemasukan PERCUMA buat para GURU :

  1. Kemasukan PERCUMA untuk guru Malaysia dan kakitangan pendidikan
  2. 4 tiket Taman Tema PERCUMA
  3. Guru / pegawai dikehendaki menghadiri sesi taklimat pada hari lawatan
  4. Tawaran sah sehingga 31 Mac 2016

Nak tahu lebih lanjut ??

Sila direct contact dorang kat sini ok ... 
********************************************
Telefon : 07 - 597 8888

E - mail : info@legoland.my
Website: www.legoland.my 
Alamat: 

No. 7, 
Jalan LEGOLAND, 
Bandar Medini Iskandar Malaysia,
79250 Nusajaya,
Johor Darul Takzim, 
Malaysia.

7 comments:

  1. cuti sekolah dah tak lama lagi ni...pihak sekolah boleh la tempah awal...

    ReplyDelete
  2. bagusnya ....dalam masa berseronok, boleh jugak belajar pada masa yg sama

    ReplyDelete
  3. Menarik! boleh propose pada cikgu-cikgu sekolah

    ReplyDelete
  4. tiket free tu utk masuk theme park org dgr briefing je

    ReplyDelete