11 February 2016

NurHannah Selfie Corner PUTRAJAYA

Assalamualaikum...selamat petang..

Bulan Februari 2016 merupakan hari kebangkitan yaya setelah sebulan yang lalu melalui pelbagai dugaan yang amat mencabar fizikal dan mental. Adakala dugaan tersebut seolah - olah nak tengok yaya mampu atau tidak. Terkadang menangis juga keseorangan..hihi....tak kira lahh waktu solat ke , waktu kerja ke , waktu tidur laa terutamanya...hahaa... ( gembenggg kerrr ?? )

Siapa duga ada juga orang yang alert pasal yaya rupanya , ramai juga yang ambil berat..rakan - rakan media juga sama turut bantu naikkan semangat yaya di kala ada ahli keluarga yaya yang menangis...cubaan dari Allah ni menandakan bahawa Dia lah yang Maha Besar dari segala - galanya ... 

Banyak juga offer job yaya dapat yang terpaksa yaya tolak sebab mood nak bekerja tak menjadi...bukan nak menolak rezeki , tapi ada benda yang perlu yaya tumpukan dahulu...in shaa Allah rezeki tu akan datang juga suatu hari nanti..kan...




Dalam hati yang lara , yaya telah bawa diri yaya ke merata tempat .. termasuklah ke Butik NurHannah PUTRAJAYA di Ayer 8 , Presint 8 , Putrajaya . masya Allah....teruja tau !! lama sungguh yaya tak ke sana ... psstt.... kalau nak tahu , inilah butik kesayangan yaya nak cari tudung ke , baju muslimah ke ... hihii....kantoi sudaaa....





Ok , yaya nak ceritakan sikit pasal satu rahsia ni...masa yaya pergi kat butik ni , yaya pergi sorang jer , memang tak bawak sesiapa pun sebab nak bebas bergerak ... lepas beli sehelai baju ni kan , yaya rasa happy sangattt .. hihi.. lepas tu yaya mintak salah seorang pekerja di butik NurHannah untuk ambilkan gambar yaya dekat selfie corner tuh...

Bila dah habis sembang dan ambil gambar , dia suruh yaya follow & tag gambar ni kat instagram @butiknurhannah ... pssstt.....sebenarnya yaya memang dah lama follow instagram @butiknurhannah .. hihii..

Pastuh dia tanya nama instagram yaya , kita rasa macam malu - malu pulak..hihii...

Bila dia nampak perkataan blogger kat instagram yaya , terus dia buat caption kat dalam gambar atas tu...adeyy...hihi....segan kita...hihii...arigatou... :)

Ada satu gambar lama yaya beli sehelai tudung , yang pakai tudung kaler hijau kat gambar pertama tu , itu gambar pertama yaya kena snap dekat butik tu..hihii..yang rasa terharunya , @butiknurhannah sudi untuk buat photo grid... terima kasih tau... :'(





Korang yang belum pernah ke butik NurHannah PUTRAJAYA ni , jemputlah datang ye...jangan lupa untuk follow instagram dia jugak tau... 

Kalau nak lebih puas hati , boleh terus direct kat dorang :

Whatsapps : 019 - 2992170
Laman web : Butik NurHannah
Facebook :  NurHannah
Instagram : @butiknurhannah

Alamat :


A2-G-1, AYER@8, PUTRAJAYA
E-3-G, ALAM AVANUE 2, SHAH ALAM
0-47, CBD 2, CYBERJAYA
19, LORONG ELMINA 2, SAUJANA UTAMA


Selamat membeli... ^_^

Terima kasih Tuhan...


10 comments:

  1. Do follow n bw sini
    Akk x ke butik lagi,.. pasang senangat nak simpan emas, doakan yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah..selamat maju jaya kak :)

      Delete
  2. Replies
    1. amin...in shaa Allah..terima kasih :)

      Delete
  3. bestnya cam mana nak follow yaya buat review
    bestnya join kelab nie
    saya newbie lagi blogger
    http://saidatulshyd.blogspot.my/

    ReplyDelete