26 December 2015

Tahniah !! Dapurku Berasap !!

Assalamualaikum...malam ni entah kenapa aku tak boleh nak lelapkan mata sedangkan dah pukul berapa dah ni. Grrr...

Tadi tangan aku saja duk pi google nama aku sendiri " yaya cendana " . Tengah klik next >> next keluarlah satu entry ni pasal giveaway aku. Memula tu aku tak fahamlah kenapa susah betui nak sampai ga aku tu. Masa first batch tu ok j , sampai j ga nye. Bila second batch tu aku dah buat pos kutt...tapi aku buat pos biasa guna setem lima posen tu. 

Hari ni aku terjumpa satu entry ga aku dah sampai bila aku buat pos sekali lagi. Tak terasa rugi aku pos sekali lagi sebab dah jadi amanah dan tanggungjawab aku. Pemenang punya hak , aku mesti tunaikan . Takut aku nak tanggung kat akhirat nanti . 

Sekali lagi diucapkan terima kasih sebab sudi join ga tempoh hari . Nextime yaya buat lagi yek .

Tahniah blogger Dapur Jiranku Berasap . 😊😊 



Sumber :

2 comments:

  1. Hihi..tq byk juga yaya.moga murah rezeki dan buat ga lg ya..:)

    ReplyDelete