28 September 2015

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER by JM BELOG !!

Assalamualaikum & hai ... baru dua hari tak update entry dekat blog dah terasa macam dua bulan blog bersawang. Hari ni yaya nak bagi sapu sikit - sikit habuk ( pheww...phewww... ) kasi bagi bersih sikit.. hihii...

Sebenarnya tak silap yaya pada beberapa bulan yang lalu, yaya ada perasan abang JM buat segmen blogwalking, tapi waktu tu dah habis tempoh. Kali ni yaya takkan terlepas lagi ! hihiii....

Jom kita tambahkan follower sambil - sambil memperluaskan lagi silaturrahim :)

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jumlah followers saya sekarang : 198 followers

*target nak 1000 followerss chaiyok chaiyok!*


#JOMTAMBAHFOLLOWER
#JMBELOG

38 comments:

  1. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  2. om singgah dan folow sini... selamat bersegmen

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen sama dan follow sini #204 - jemput ke blog ye TQ

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen makcik..hahhha :P

    ReplyDelete
  6. As salam Cik adik comey..Kak Sue singgah sini..selamat bersegmen.. ;)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen yaya. Shad singgah dari segmen sama, already followed sini. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. hai :)

    dari segmen yang sama. done follow ;)

    ReplyDelete
  9. Done follow #209

    zarachingu.blogspot.my

    ReplyDelete
  10. Sy pun dari segmen yang sama.. #215

    http://hasritasahaja.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal dr segmen yg sama & done follow... #217
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. hiii salam ahad...datang singgah dari segmen yang sama...n follow u hope follow me back..tq

    ReplyDelete
  13. http://djmcosmetics.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    Kakbell follower ke #223, follow kakbell balik boleh?

    ReplyDelete
  14. Salam ukhwah..
    done follow kat sini..

    jom singgah
    http://tellingstory11.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html?m=1

    ReplyDelete
  15. ayu dtg dari segmen yg sama.. jom join segmen ayu juga ye.. tq semua..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. Hye ! dah follow. singgah dari segmen yang sama =)

    http://shela-abdrohman.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html#links

    ReplyDelete
  18. Assalam, singgah sini dari segmen yang sama ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower-by-jmbelog.html
    meriah...singgah sini dari segmen yang sama..
    dah follow

    ReplyDelete
  20. Done follow #232
    Follow me back, thank you ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  21. Hi ... Singgah jenjalan dari segmen yang sama ...

    ReplyDelete
  22. Jalan2 sambil follow2 . Jom terjah http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html , semoga ukhuwah kita makin erat <3

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum. Abam Kie datang singgah dan follow dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan teruskan menulis blog.

    http://www.zukidin.com/2015/10/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  25. Singgah dari segmen yg sama..")

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan dari segmen yang sama..

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Done follow ;)

    ReplyDelete
  27. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  28. Singgah sini di segmen yg sama :) Followback ?

    http://misspurple17.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  29. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun. Jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  30. salam..singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  31. hai , ain pun join jugak segmen ini .
    rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .
    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  32. Singgah ^^

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  33. hye dik, abang follow disini ya . Salam perkenalan. hehe :D

    amerjaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. hye dari segmen yg sama juga
    jemput la singgah blog saya :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete