22 September 2015

REVIEW : BLOGWALKING EMAS PUTIH !!

Displaying 3.png

Assalamu`alaikum & selamat malam....pada 17 September yang lalu, uzu atau dikenali sebagai 'Emas Putih' ada post 'Jom Blogwalking ! Tinggalkan Link Blog Anda !' di blog dia....yayac dengan pantasnya hinggap ke sana dan letakkan url blog yayac tanpa fikir apa dahh....hihihii....


Displaying 1.png

19 September, uzu post link BW ni di group facebook dalam Kelab Blogger . Kalau korang ada perasan , url yaya ada dekat nombor 5 . Sudi-sudilah kiranya terbang ke sana, jangan lupa untuk follow dan komen murni sepatah dua kata...hiihiii....

Semalam dan hari ini, 22 September. Sebanyak 100 blog yang yayac dah hinggap. Follow dah , tinggalkan jejak pun dah . Terbaru adalah blog Nikmat Hidup Sihat http://nikmathidupsihat.com/ 

Akhir kata, yayac nak ucap terima kasih pada korang yang sudi untuk follow blog yaya . Komen korang memang AWESOME !!!!

5 comments:

  1. kite x sempat letak link kat sana...rugi2..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Salam kenal :) terima kasih sudi ke blog Ros :)

    ReplyDelete
  3. waaah hebatnyaaa kak yaya kita ni hehee

    ReplyDelete