23 September 2015

Keputusan GIVEAWAY Ketiga : HARI RAYA AIDILADHA by Yaya Cendana



Assalamu`alaikum & selamat pagi . Seperti yang dijanjikan, maka hari esok yayac nak umumkan pemenang bagi 'Giveaway Hari Raya Aidiladha 2015'. Tapi sebelum tu, di sini yayac nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi untuk join giveaway yayac yang ketiga ni. Bukan senang yayac nak buat giveaway dalam belog yayac tau. Sebab yayac perlu fokus giveaway ni berjalan dengan lancar dan baik..hihii....

Terima kasih yang tidak terhingga kepada para sponsor iaitu ..............



.......semoga mereka, sponsor - sponsor ni dimurahkan rezeki yang tiada berpenghujung...amin...in shaa Allah....


Semua yang join ni berbakat dan memang awesome sangat ayat korang....sangat Kreatif....haaiii laaaa....tapi apa pun, seorang sahaja pemenang yang bakal mendapat CASH RM200 akan diberitahu melalui e - mel pada jam 12 tengah hari ESOK . Jadi, kepada semua yang dah join...boleh buka e - mel waktu tu nanti tau..hihiii.... Tahniah kepada pemenang !! Buat yang tidak berjaya, jangan putus asa tau...in shaa Allah yayac akan buat giveaway yang keempat akan datang. 


Akhir kata, yayac ingin mengucapkan 'Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha' jatuh pada hari esok !! Yang pulang ke kampung halaman tu berhati - hati di jalan raya tau...ingatlah orang - orang yang tersayang...kepada yang bekerja, Selamat Menjalankan Tugas ... ok....


Sekian ,
Salam Sayang Yaya Cendana .... :)

14 comments:

  1. Wahhh untung siapa yang menang. Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nani :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya AidilAdha Yaya...

    ReplyDelete
  3. Hihihihi.....suspen betui nie... ;)

    Selamat hari raya AidilAdha Yaya..

    ReplyDelete
  4. wah..berdebar-debar ni..hehehe.

    ReplyDelete
  5. Yaya...mana pemenang nyerrr.heehehehe

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Yayav (Yaya Vogue). Tahniah pemenang yang bertuah. Terbaik hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada bakal pemenang... moga para sponsor sentiasa dimurahkan rezeki... amin...

    ReplyDelete
  8. sapa lah pemenang nye ye? yg pasti fiza bukan pemenangnye..kehkehkeh ;) sbb x ada pun email nye..ahaks

    ReplyDelete
  9. Yuhuuu ... Sapekah pemenang misteri itu ???

    ReplyDelete