14 August 2015

THE BEST KOREAN BB CREAM, KLAIRS ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM REVIEW

Hai ,

Pernah dengar Klairs Korean BB Cream tak ? mari - mari yaya nak cerita serba sedikit tentang produk kecantikan kali ni di sini . 

Syukur selamat sampai barang ni dari Korea , terima kasih WishTrend sudi untuk beri peluang kepada yaya untuk mencuba produk kecantikan ni sebab yaya suka mekap ,. hehee.....


THE BEST KOREAN BB CREAM, KLAIRS ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM REVIEW
Pore Beauty Nose Pack

Atas ni adalah antara yang yaya dah guna . Pore Beauty Nose Pack adalah antara produk yang terbaik pernah yaya guna dan tak pernah ada yang boleh tandingi macam yaya guna sebelum ni adalah produk dot dot dot....apa yang bestnya bila guna barangan dari Klairs ni bila kita gunakan Pore Beauty Nose Pack , kesannya amat memuaskan dan tidak macam produk lain bila kita buka mask tu nanti rasa pedih macam nak terbersin . hachhuumm ! ehh lagi satu , dia akan bagi sekali putik kapas supaya kita pasang mask tu dengan kemas dan air lebihan dari mask ni yaya guna dengan sebaik mungkin letak sikit - sikit dekat mask tu .

Korean BB Cream 

Baiklah , di sebelah kanan pula adalah Klairs Illuminating Supple Blemish Cream . Apakah kebaikkan dia ? 

Krim BB ini akan membuatkan warna kulit menjadi lebih sekata secara semula jadi dengan menarik keluar yang terbaik dari bawah kulit anda . Dengan penyediaan perlindungan matahari bagi kulit anda yang halus termasuk menutup noda dan bintik - bintik pada kulit . Ianya sesuai untuk semua jenis kulit .

Bahan utama yang digunakan adalah asid hyaluronic dan mengandungi ciri - ciri penghidratan yang sangat baik agar kulit tidak kelihatan kering dan menjadikan kulit anda lembap sepanjang hari.  Ianya juga memberi manfaat bagi yang ingin mengurangkan dan mengawal kedutan pada wajah selain melindungi kulit wajah daripada UV serta kerosakan kulit . BB Cream ini juga menjadikan kulit anda lembut dan dengan ramuan antiOirritant , ianya dapat menyembuhkan luka - luka , kesan terbakar serta parut . 

Ramuan utama yang terdapat dalam BB Cream ini adalah asid hyaluronik , adenosina , jus daun aloe barbadensis dan niacin arnida . 

Cara penggunaan :

1 ) Ambil jumlah krim yang secukupnya pada jari anda
2)  Calitkan krim pada bawah mata , sisi pipi dan ke seluruh wajah
3)  Perlahan - lahan ratakan krim 



Inilah hasilnya 

☆ Enhance your natural skin color with Illuminating Supple Blemish Cream ( 40 ml ) 
♡ Sunblock
♡ Wrinkle Care
♡ Whitening
♡ Sebum Control


Bagaimana cara untuk mendapatkannya ?

1) Follow instagram @wishtrend & @wishtrendwholesale



Billion Thank You Dear KLAIRS WISHTREND . I LOVE YOU :) 


17 comments: