30 July 2015

PC KENA HACK !


Aku tak tahulah kenapa tiap hari tukar gambar aku dekat pc ni. Apa motif eh? adoilaaa....apa - apa pun aku tahu korang suka usik aku. Huh...

Hai apa khabar? Hari ni mood nak update timbul sikit lepas dapat makan banyak semalam. Terima kasih geng hantar makanan dekat tingkat atas di pejabat kitorang dan kami menghargainya. Okay, kalau tengok dekat desktop tu dokumen bersepah sedikit, alahai....minggu ni bertalu - talu jamuan raya di Kementerian Sumber Manusia ni dan syukur ...... sangat - sangat dapat makan secara percuma. Dah lah kafeteria di Kompleks D, Putrajaya ni tutup sebab dah habis kontrak, memang Yaya dan geng tunggu je dipanggil untuk dapat makan secara percuma tu. kikikikii....

Sekarang ni Yaya tengah berusaha kumpul dana untuk beli sebuah 'netbook', doakanlah tau bulan depan dapatlah sebuah 'netbook'( kalaulah laptop tak rosak ) :'( 




Haa.....ini adalah salah seorang pelanggan Yaya yang alalalalaaa comelnyaaa......yang mana satu? yang sebelah kiri tu maknya dan kanan tu lah pelanggan Yaya... :) cantik tak veil dia pakai tu? harap korang jawab "YA" ....hihihiii.....

okey, rasanya korang tahu dah Yaya sedia untuk menerima tempahan fesyen jahitan manik. Nanti hubungi Yaya tau. okey....terima kasih & muahciked!

Salam Sayang,

Yaya Cendana

2 comments: