9 June 2015

Riang Raya Aidilfitri 2015 by Yaya Cendana

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah segmen Yaya buat pertama kalinya telah berjaya disebarkan ke media sosial rakan - rakan yang sudi untuk turut serta bersama menyokong Yaya dalam industri blogger. Di kesempatan ini, Yaya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang terlibat. Tahniah kepada para pemenang, buat yang kurang bernasib baik, jangan putus asa. Masih ada lagi contest yang Yaya nak buat untuk kali keduanya di media sosial sempena hari raya yang bakal tiba dalam sebulan lagi. Kejap jer kan minggu depan hari rabu dah nak puasa dah, sooo uolls yang join segmen Riang Raya Aidilfitri 2015 by Yaya Cendana sebelum tibanya Ramadhan, memang awesome!


1) Hadiah tempat Pertama - Foot Care + Soap bernilai RM55
2) Hadiah tempat Kedua - Cute Frame bernilai RM30
3) Hadiah tempat Ketiga : Purchase Voucher by Golden Rose bernilai RM20 
4) Hadiah Saguhati : 3 x Wang Tunai RM10 
Mula : 18 JUN 2015  
TAMAT : 17 JULAI 2015

Sila ikut arahan seperti biasa dengan betul yee, biarkan diri anda tersenarai selalu untuk jadi pemenang di sini ! :) Arahan tambahan seperti di nombor 8 . 

Syarat - Syarat Wajib :

1) Buat satu entri khas segmen ni.

2) Follow blog & Add Google + :

3) Follow Instagram : * Kalau tiada instagram pun boleh join *
    @yayacendana / @yayavenger

4) Masukkan dalam bloglist  blog :

5) Like page FB :

6) Tinggalkan ucapan anda pada setiap post yang dibuat

7) Tinggalkan link url di ruangan komen

8) Follow FB :
    Nurhidayah Nordin ( Yaya Cendana )

67 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam sis.... akak join tp akan tak boleh nk follow blog sis x jumpa colum followers... apa pun sis akan intai dr semasa ke semasa blog sis tuk follow.... thanks
    http://www.sheilainspire.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sis sheila adriz, ye saya belum buat lagi untuk column followers , saya baru nak letak bulan ni.terima kasih ye atas perhatian...terima kasih :)

      Delete
  3. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/06/giveawayriang-raya-aidilfitri-2015-by.html

    ReplyDelete
  4. takde button follow.. nak follow camne.

    ReplyDelete
  5. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  6. http://umikasum.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  7. Cik Mimie join :-)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  8. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  9. joined

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  10. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  11. saya join lgi..harap rezeki untk menang lgi kat sini
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  12. join..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  13. http://theaniss.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  14. Saya join

    http://projekabc.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  15. http://adianiez.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html
    aida join :)

    ReplyDelete
  16. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  17. salam..ida join
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  18. Join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum awkkkk...

    saya join jugak contest awk nie...

    Bismillah...

    http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  20. http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  21. Syahira join :)

    http://music-syasya95.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  22. join ^^
    http://narumihuda.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  23. saya join. hehee
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  24. saya join

    http://www.iuzira.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  25. http://sarahcika.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  26. done join
    http://cikash.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  27. sy join ye yaya :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  28. join sini..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  29. saya lom follow blog ni sbb tak jumpe column follower. n saya xde ig. tapi yg lain saya dah buat.

    saya join yaa.
    http://farinahashari.blogspot.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  30. Dah join yeay!!! ;)

    http://www.azlindaalin.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html?m=1

    ReplyDelete
  31. Dah join yeay!!! ;)

    http://www.azlindaalin.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html?m=1

    ReplyDelete
  32. http://akuedyedankoe.blogspot.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  33. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/07/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html

    ReplyDelete
  34. Salam :) Terminal Syawal
    Jiwa ditadbir dengan zikir-lantas fikir bergema akhir.
    Meyambut salam empuNya Salam-Salam disambut empuNya Alam.
    Rindu dihati memujuk diri-Diri rebah sujud Illahi.
    Rasa hidup beramal redup-lantas rancak munajat hidup.

    ReplyDelete